Tak fordi du kom

Tak fordi du kom
Goodreads Rating:
5.00
ISBN10:
8790312015
Pages:
70
Genre:
Author:
Published:
1995 by Ca'Luna
Language

"Det kan være svært at være barn I en travl og stresset verden. Det kan være svært at være forældre I en travl og stresset verden". "Tak fordi du kom", er en anderledes børnebog, som i virkeligheden kan læses på flere planer. Det er derfor, den dybest set henvender sig til både små og store børn og deres forældre.

Hvis den efterlader læseren med en følelse af at være bare lidt mere ønsket og velkommen her i livets skole, så er målet nået for forfatteren. Bogen er illustreret med 36 smukke farveakvareller af Bodil Povelsen.

Det medfølgende lydbånd "Godmorgen" og "Godnat" er en slags blid meditation for børn. "Hver dag bliver vi mindet om ufred på jorden og om begivenheder også i vores del af verden, der kan efterlade angst og en følelse af magtesløshed. Når en flok børn bliver spurgt, hvad de ønsker sig allermest, er der altid nogen, der svarer: Fred i verden". Dette bånd giver et bud på, hvordan vi alle sammen, hver eneste af os, kan give vores lille bidrag til en mere fredelig verden. Og på, hvordan du samtidig selv - ved at indstille sindet på fred og harmoni - får en bedre start og afslutning på dagen. "Sommetider tænker børn mere - end voksne tror. Sommetider tror børn mere - end voksne tænker"

2018 Download PDF/ePUB eBook - comic-bookmania.com